Pratite me

Pozdrav i dobrodošli na blog Distilerija!

Moje ime je Petra i odlučila sam pokrenuti ovaj blog jer kod nas prirodna kozmetika, prehrana i općenito zdrav život i dalje nisu toliko zastupljeni kao što su primjerice u zapadnim zemljama. Također, htjela sam recenzirati razne prirodne proizvode koje sam isprobala kako bi drugi znali što očekivati jer sam ih ja sve isprobavala na blef zbog manjka informacija na webu. 

Inače sam studentica koja se već godinama zanima i istražuje o prirodnim preparatima, kozmetici, dodacima prehrani, DIY (domaćim) receptima i ostalim bitnim temama koje spadaju u sferu zdravog života. Volim dijeliti savjete o svemu što naučim bilo preko interneta ili iz knjiga pa mi se vođenje vlastitog bloga činilo kao sjajna ideja da potaknem i druge na promjenu na bolje.

Svojim objavama pokušat ću vam približiti blagodati prirodnih proizvoda o kojima sve više slušamo i u medijima, a nadam se i potaknuti vas da isprobate koji od recepata. U objavama ću se prije svega bazirati na recenzije prirodnih i organskih proizvoda te ću vas pokušati naučiti kako da neke od njih i sami izraditeKroz čitanje ćete vidjeti kako su prirodni proizvodi odlična zamjena za komercijalnu kozmetiku krcatu derivatima nafte, parabenima, parafinima, iritirajućim mirisima i drugim štetnim kemikalijama čije nazive ne znamo ni pročitati. 

Potrudit ću se da u objave uključim recepte i savjete za zdraviju prehranu, a naći će se i poneka recenzija sve popularnijih dodataka prehrani. Također želim napomenuti kako ni ja ne koristim sve u potpunosti prirodne preparate (npr. tuširalice, šampone za kosu ili šminku). Na blog će stoga, tu i tamo zalutati proizvodi s manjim brojem prirodnih sastojaka koji su mi se svidjeli ili na koje vas želim upozoriti. 

Nova objava stiže svaku nedjelju, so stay tuned! 

Petra-distilerija

DISCLAIMER

Imajte na umu da nisam liječnik te da vam ne mogu pomoći s ikakvim zdravstvenim problemima. Ovaj blog informativnog je karaktera te se sadržaj temelji na vlastitom iskustvu i govorim isključivo u svoje ime. 

Kod izrade prirodne kozmetike pokušavam vas najbolje moguće informirati o svim rizicima i dobrobitima, no proizvode izrađujete i koristite na vlastitu odgovornost.

Nažalost ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su proizvodi koje recenziram cruelty free, veganski niti u postpunosti organski. Ukoliko jesu, o tome ću vas obavijestiti u objavi.

Sve objavljene fotografije moje su vlasništvo, a koristiti ih možete isključivo ukoliko dobijete moje dopuštenje (javite mi se putem maila) ili napišete izvor i o korištenju me obavijestite.

×