Pratite me

Biotherm kreme za sunčanje – Waterlover Sun Milk SPF 30-50

Biotherm kreme za sunčanje – Waterlover Sun Milk SPF 30-50

 • 19 svibnja, 2020
 • by

Biotherm kozmetika mi je jedna od najdražih jer sam prezadovoljna sa svakim proizvodom koji sam isprobala. Tako da nije čudno da mi je najbolja krema za sunčanje upravo njihova! Danas pišem o Waterlover Sun Milk SPF 30 mlijeku sa zaštitnim faktorom (postoji i SPF 50), koje miriše savršeno ljetno i odlično štiti od sve jačeg sunca. Iskreno Biotherm SPF proizvode jedine koristim, makar sam isprobala 15-ak brendova; ponajviše zbog kvalitete, ekoloških SPF filtera i lagane teksture. Ako se još niste odlučile za kreme sa zaštitnim faktorom, svakako čitajte dalje 🙂

Postoje kreme za sunčanje i od 20 kuna, ali u njima kupujemo bezbroj štetnih kemikalija i kemijskih SPF filtera koji loše djeluju na kožu. Da ne govorim koliko onečišćujemo vodeni okoliš jer direktno tijekom kupanja ostavljamo te kemikalije u moru. Osim toga, kvaliteta same zaštite je upitna te mnoge začepljuju pore (dovode do prištića, akni, uraslih dlačica). Zato već nekoliko godina pažljivo biram kreme sa zaštitnim faktorom. S godinama sam također bolje upoznala svoju kožu tako da sada znam da je krema za sunčanje za osjetljivu kožu najbolji način da preveniram bilo kakve reakcije.

Krema za sunčanje mora mi zadovoljiti ove važne kriterije:

 • Treba imati kvalitetan sastav koji je zdrav za kožu,
 • Ne smije začepljivati pore (posebice ako je koristimo na licu),
 • Mora biti lagane teksture i brzo se upijati (bez bijelih tragova).

kreme sa zastitnim faktorom notino hr

Moram li govoriti da je svaka Biotherm krema za sunčanje zadovoljila i više od ovoga? Osim Waterlover Sun Milk, preporučujem bilo koju od sljedećih: Fluide Solaire Wet or Dry SPF 30-50, Waterlover Sun Mist te Creme Solaire za lice. Ni s jednom nećete pogriješiti jer su Biotherm proizvodi zbilja vrhunske kvalitete.

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30

Najljepši miris ljeta i kreme za sunčanje u jednom, s dozom citrusa. I kad se namažem za šetnju u gradu, odmah me prebaci na morsku obalu i bezbrižne ljetne dane. Već se dvije godine držim ove kreme sa zaštitnim faktorom, prvenstveno jer ima super laganu teksturu, vodootporna je (i samim time dugotrajnija), dobro mi štiti kožu s jednim nanošenjem i sadrži odlične sastojke za kožu!

Ova Biotherm krema za sunčanje koristi ekološke filtere za UVA/UVB zaštitu od sunca tako da je još sigurnija za naš organizam, ali i morski svijet. Bazna formula je također 95% biorazgradiva. To mi je ujedno i najdraži razlog za korištenje njihovih krema za sunčanje. Smanjujemo zagađenje okoliša i čuvamo kožu kvalitetnim sastojcima.

Zašto mi je ovo najbolja krema za sunčanje?

 1. Jako je lagana tekstura mlijeka i brzo se upija,
 2. Hrani kožu i sprječava isušivanje kože tijekom sunčanja,
 3. Zdravija je opcija za tijelo i okoliš (bez parabena i dr. štetnih sastojaka),
 4. Vodootporna je, što pomaže tijekom kupanja ljeti,
 5. Sadrži antioksidanse koji preveniraju znakove starenja,
 6. Ne ostavlja tragove na koži niti odjeći (jer nema goreg nego kad se ljetna odjeća ulijepi od SPF kreme),
 7. Savršeno miriše!

S time da je Biotherm Waterlover Sun Milk krema za sunčanje za osjetljivu kožu, možemo ju koristiti na licu i tijelu (2u1) ako nismo skloni začepljenju pora. Ja nažalost jesam i imam jako reaktivnu kožu pa za lice koristim formulacije napravljene isključivo za lice. Za tijelo uvijek koristim SPF 30 jer ne vidim potrebu za većim, dok za lice koristim faktor 30-50.

najbolja krema za sunčanje biotherm notino hr

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

O meni

Dobrodošli na Vanelli.hr! Moje ime je Petra i glavna sam urednica. Također sam zaljubljenik u zdravu prehranu i kvalitetan način života. Ovdje ćete pronaći savjete za njegu kože i kose, zdrave recepte, upute za izradu prirodne kozmetike i recenzije proizvoda u koje vjerujem. Ugodno čitanje!

YOUTUBE KANAL – pretplati se!

Pratite me

×