Pratite me

Gel za obrve, olovka ili maskara za obrve?

Gel za obrve, olovka ili maskara za obrve?

  • 25 travnja, 2022
  • by

Lijepe obrve podižu lice i daju mu okvir, te su po meni najvažnije za dotjeran izgled lica i make up-a. Dovoljno ih je samo počešljati da lice odmah više dođe do izražaja i postignemo “brow lift“. Za fiksiranje uvijek odabirem gel za obrve i po potrebi olovku za obrve kojom popunim rupe. Maskara za obrve je super opcija ako želite brzo popuniti i učvrstiti obrve u željenom obliku. Danas sam zato pripremila sve informacije – kako odabrati najbolji gel za obrve za sebe kako napraviti savršene obrve, ali i koja je najbolja maskara za obrve ako se ne želite previše baviti njima 🙂

Isprobala sam i gel za obrve i maskaru za obrve, a mislim da je jedina razlika u tome koliko vremena imate i koliko se želite posvetiti obrvama. Kad ih želim posebno naglasiti, tu su Nudestix olovka za obrve kao i prozirni gel za obrve, za dodatno naglašavanje i fiksiranje. Tako mi traju čitav dan bez da se pomaknu. Za svakodnevnu opciju ili kad imam samo par minuta za lagani make up, tu je YSL maskara za obrve. Ona je obojana tako da mogu popuniti obrve, a zatim ih začešljati da stoje kako želim.

Ako vas muči pitanje kako napraviti savršene obrve, treba vam samo malo prakse i dobri proizvodi koji dugo traju i ne skidaju se lako tijekom dana. Nudestix kozmetika mi je općenito odlična, a olovka za obrve ima dobar raspon nijansi. Uz nju koristim i bezbojni gel za obrve za fiksiranje.  

Kako napraviti savršene obrve?

Ovo je moja najdraža kombinacija za savršene obrve koje stoje cijeli dan, imaju super oblik i djeluju kao da imam brow lift. Za takav izgled vam definitivno treba gel za podizanje obrva i učvršćivanje. Da je dovoljno mekan za raditi s njime te da se brzo suši, a ne ostavlja bijeli trag niti se trusi. Definitivno vrijedi uložiti ako volite začešljane obrve prema gore kakve su sad popularne na Instagramu i općenito na modelima 🙂

benefit gel za obrve notino hr

Prije svega naravno prođem obrve s Nudestix olovkom i nju volim baš zato što je deblja i nakošena. Brzo mogu popuniti sve što trebam jer radi veće poteze, a kako je nakošena, taman savršeno prianja uz kožu i obrve. Ona mi također toliko dugo traje da se i sama začudim, mislim da je imam već 6 mjeseci jer ju ne koristim baš svaki dan. Također koristim češljić kojim volim odrediti oblik obrva pa ih onda prema tome začešljam gelom i fiksiram. U svakom slučaju, izbor nijansi za pepljaste obrve je također dobar (što je rijetkost)!

Za dane kad mi se ne da truditi ili nemam vremena, posegnem za YSL Couture Brow maskarom za obrve u boji (moja je Blond). Ona se nešto sporije suši baš da biste stigli popuniti obrve gdje treba bez da se one već učvrste, ali nakon 30-ak sekundi se obrve ne miču. Meni je ovo najbolja maskara za obrve s kojom je toliko lako raditi i sigurno se neće pomaknuti ili razmazati cijeli dan. Jedino ju ne bih preporučila ako tražite hladan ton ili imate pepeljaste obrve s obzirom da je dosta topla nijansa.

Nadam se da sam vam pomogla u odabiru dobrih proizvoda za kreiranje super obrva jer su one stvarno jedan od bitnijih faktora za podizanje cijelog izgleda lica. Na dane kad ne nosim make up, uvijek začešljam obrve prozirnim gelom i odmah si izgledam sređenije 😀

gel za obrve notino hr

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

O meni

Dobrodošli na Vanelli.hr! Moje ime je Petra i glavna sam urednica. Također sam zaljubljenik u zdravu prehranu i kvalitetan način života. Ovdje ćete pronaći savjete za njegu kože i kose, zdrave recepte, upute za izradu prirodne kozmetike i recenzije proizvoda u koje vjerujem. Ugodno čitanje!

YOUTUBE KANAL – pretplati se!

Pratite me

×