Pratite me

Jo Malone Mimosa & Cardamom recenzija – isplati li se uložiti?

Jo Malone Mimosa & Cardamom recenzija – isplati li se uložiti?

  • 10 studenoga, 2019
  • by

Jo Malone parfemi i kolonjske vode osvajaju elegancijom i nesvakidašnjim mirisima. Današnja recenzija bit će upravo za jedan od best-sellera, Mimosa & Cardamom orijentalni miris. Jo Malone brend pripada Niche parfemima o kojima ću također više objasniti za sve koji nisu točno sigurni što to “niche” uopće znači. Ako ste ikada željeli mirisati baš posebno i dosta vam je uobičajenih parfema, snažno preporučujem da se zaputite isprobati Jo Malone mirise. U nastavku saznajte kako mi se Mimosa & Cardamom miris svidio te isplati li se uložiti u ove parfeme/kolonjske vode!

Otkako su stigli u Hrvatsku sa svojom Niche prodavaonicom, Jo Malone parfemi mnogima su se jako dopali, a ja sam napokon dobila priliku isprobati jedan od najprodavanijih mirisa putem Notina. Da vas uhvatim na početku, imam jedan hint za vas! Trenutno traje popust od 15% na sve parfeme uz kod “15hr” pa se brzo zaputite pogledati nešto, a meni su za zimsko razdoblje najdraži orijentalni parfemi.

No dugujem vam prvo objašnjenjeniche parfema” prije nego započnem recenziju! To su zapravo limitirani mirisi i namijenjeni su za manji broj ljudi, a tvrtke koje proizvode niche parfeme ili kozmetiku većinom su specijalizirane samo za to. Ako ste poput mene i volite se osjećati posebno, onda su niche proizvodi svakako za vas! Jo Malone cijena, poput i svih ostalih Niche proizvoda je skupocjena, no to ide u prilog limitiranoj filozofiji te smatram da se isplati uložiti u nešto što ćete puno više cijeniti i paziti da polako trošite te uživate dok čarolija traje. 🙂

Dakle, poput Ray Ban brenda koji radi isključivo naočale, Jo Malone London je brend koji se specijalizirao za mirise i kozmetiku sa svojim mirisima. Naravno, nećemo zaboraviti njihove nezaboravne svijeće, no sada idemo reći nešto više o Jo Malone Mimosa & Cardamom kolonjskoj vodi!

jo malone parfemi cijena notino hr

Jo Malone Mimosa & Cardamom kolonjska voda 

Od malena sam zavoljela začine i njihov poseban miris, pa sam znala da će me note kardamoma oduševiti. Cvijetni miris mimoza koji je dao svježinu također se tu savršeno uklopio, tako da je vrlo jasno zašto je ovo jedan od best selera! Uvijek je teško opisati mirise jer nikada nemam dovoljno riječi za njih, ali ova kombinacija zbilja će navesti svakoga da vas pita koji to parfem nosite.

S obzirom da većini nas laika (neznalica) po pitanju parfemskih nota nema smisla pričati kakve su to kombinacije i pozadinske note koje rezultiraju u divnom finalnom mirisu, pokušat ću to objasniti s emocijama i onako, situacijski. Naravno, za sve entuzijaste nešto više o notama ću reći malo niže u tekstu.

Jo Malone Mimosa savršen je i topao miris za hladnije razdoblje. Ipak, nema ni trunke one težine kakvu orijentalni mirisi znaju ostaviti. Znate ono kad prođete iza nekoga na ulici i njihov orijentalni parfem vas uguši da biste najradije skočili u bazen da isperete taj miris iz nosa? E pa ova kolonjska voda je nešto što će, nasuprot, uljepšati dan prolaznicima! Moram li reći koliko je odličan ako nemate ideje za poklon, a uskoro nam stiže Božić? Definitivno neće biti jedan od običnih parfema koji poklanjamo, nego pravo mirisno čudo.

Ostale note koje oblikuju ovaj prekrasno nježan, svjež, ali veoma zanimljiv miris su tople i orijentalne note tonke i sandalovine. Tu su još puderasti heliotrop i damasćanska ruža. Baš očaravajuća kombinacija koju ne možete tako lako odmotati u glavi, što ju upravo čini tako divnom kakva i je!

jo malone parfemi notino hr

Jo Malone kolonjske vode su zaista posebne, a zbog pakiranja od 30 ml koja su jeftinija mogu biti dostupni svima. Uvijek je lijepo uštedjeti i priuštiti si taj prekrasan miris za iznimne prilike ili kao “pick me up” na loše dane! Ako razmišljate o tome da je Mimosa & Cardamom zapravo kolonjska voda i miris brže ishlapi s kože, ne morate se brinuti jer 1-2 pritiska pumpicom traju čitav dan. Posebice na odjeći!

Jo Malone parfemi cijena – Jo Malone gdje kupiti najpovoljnije?

Mimosa & Cardamom Jo Malone cijena inače iznosi 899 kn, dok su na Notinu cijene povoljnije te Mimosa & Cardamom iznosi 875 kn za 100 ml ili 434 kn za 30 ml. Uvijek mi je drago što mogu preporučiti Notino jer su cijene zbilja jeftinije za veliki broj proizvoda, a dostava sigurna od oštećenja i brza. S obzirom na dugotrajnost mirisa, 30 ml bi također bila idealna opcija ako ne želite odmah izdvojiti veliku svotu za miris! 🙂

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

×