Pratite me

L’Adria serum i krema za lice | RECENZIJA

L’Adria serum i krema za lice | RECENZIJA

  • 15 lipnja, 2020
  • by

Obožavam našu kozmetiku jer Hrvatska zbilja ima mnogo odličnih sastojaka i brendova za ponuditi skincare svijetu. Zadnja 3 tjedna koristim proizvode našeg novog hrvatskog brenda L’ADRIA, i moram priznati da sam se oduševila pričom koja stoji iza svega. Kada ste još čuli za brend koji NE propagira “više naših proizvoda je bolje” već se zalaže da sve što trebaš dobiješ iz čim manje proizvoda? Zaista se drže čitave clean filozofije prirodnije kozmetike, s naglaskom na naše more i blagodati sastojaka iz njega. Glavni aktivni sastojci u L’ADRIA proizvodima su jadranske alge i morski kolagen, a slijedi moje iskustvo i preporuke 🙂

Njega koža danas se može činiti poprilično zbunjujuća uz sve serume, tonike, kreme, emulzije i dr. proizvode (kojih sam ja veliki fan, no znam da mnogima predstavljaju nepotreban stres). Mislim da smo dugo čekali na nešto jednostavno, bez loših i bespotrebnih sastojaka koji će iritirati kožu, a prije svega nešto što pokazuje vrijednost našeg Jadrana. Jednog od najčišćih mora na svijetu.. Lijepo je znati da od sada možemo kupiti kozmetiku o čijem se sastavu ne moramo brinuti. Proizvodi nisu testirani na životinjama. Osim toga, pakiranja su staklena (s minimalnim korištenjem reciklirane plastike), dok su bočica seruma i posudica kreme jako kvalitetne izrade. Nisam ih još slučajno ispustila iz ruku, no mislim da bi preživjele pad 🙂

Meni su se osim priče o clean kozmetici, zapravo jako dopala pakiranja koja su također minimalistička i u duhu brenda. Što još više pokazuje da je fokus njihovih proizvoda na funkcionalnosti i kvalitetnoj njezi kože. Svi proizvodi su bez alergena i štetnih ili komedogenih sastojaka, primjereni i za jako osjetljivu kožu. Reklo bi se bolje ne može, no idem vam prenijeti svoje dojmove!

Fantastična mi je L’ADRIA filozofija koja bazira svaku rutinu na 3 proizvoda u stilu, manje je više. Ja sam tako isprobala dva proizvoda – Serum za revitalizaciju i hidrataciju + Regenerativnu kremu. Više proizvoda i prijelog rutine za svaki tip kože škicnite na L’ADRIA webu!

ladria serum za revitalizaciju

L’ADRIA Serum za revitalizaciju

Veliki sam obožavatelj seruma jer mi uvijek daju “ono nešto”, i zapravo već godinu dana nije prošao ni jedan dan kada ga nisam koristila! Kod seruma uvijek tražim da hidratizira i obnavlja, a mislim da su u LADRIA laboratoriju to uspjeli jako dobro upakirati u preslatku minimalističku bočicu. Trenutno još nemam problema s borama, tako da tome ne mogu svjedočiti, no jako mi se svidjelo djelovanje ovog seruma i njegova tekstura.

Koristim ga na čitavom licu i na području oko očiju, a primijetila sam da mi je upravo to područje manje osjetljivo otkako koristim ovaj serum i kremu. Nanosim ga ujutro i navečer te mi se koža baš lijepo ponaša i izgleda je svježije. Također, serum zapravo nema mirisa, iznimno lako klizi po koži i brzo se upija bez ikakvog traga. Odlično priprema čistu kožu na sljedeći korak, a to je kremica.

L’Adria Regenerativna krema – baza svake rutine

Dobra i hranjiva, ali lagana krema za lice je baza apsolutno svake rutine i mislim da je ne treba preskakati baš nikada. Posebice kad je riječ o ovakvoj kremi! Mislim da je ovo jedna od prvih krema naših brendova da mi je baš sjela, inače mi većinom teksture ili sastav nisu odgovarali na mojoj osjetljivoj mješovitoj koži.

ladria recenzija

Gusta je, ali nimalo teška. Lagano se nanosi i baš dobro njeguje kožu bez osjećaja težine. Zapravo, čim ju namažem na lice i vrat izgubim osjećaj kreme na licu što mi je divno! Kao što sam rekla, koristim ju na čitavom licu i vratu baš zato što sam htjela koristiti minimalnu rutinu. Dakle odlična je kao krema za područje oko očiju, dok makeup također super sjeda nakon nje. Preporučila bih ova dva proizvoda svakome tko ne voli previše kompliciranja oko njege kože, ali žele održati lijepu i zdravu kožu.

S obzirom da nisam mogla testirati djelovanje na bore jer ih još nemam, baš me zanimaju iskustva drugih! Slobodno komentirajte ako isprobate 🙂

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

×