Pratite me

YSL maskara recenzija – najbolja vodootporna maskara (YSL Mascara Volume Effet Faux Cils)

YSL maskara recenzija – najbolja vodootporna maskara (YSL Mascara Volume Effet Faux Cils)

  • 16 lipnja, 2022
  • by

Mislim da ćemo se sve složiti da je najbolja maskara ona koja je vodootporna, lijepo oblikuje trepavice, ne preslikava se i ne gruda. Osim toga, bitno je da se ne trusi tijekom dana i završi na podočnjacima. Upravo takvu sam vam danas pripremila jer ima SVE što nam treba. Po meni je ovo najbolja maskara za volumen i predobro ističe oči. Moja je crna maskara i daje drastičan efekt očima, baš onaj kakav trebamo da bi makeup bio “on point”. Više o toliko dobro recenziranoj YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Radical u nastavku..

Samo ću reći da ova maskara s razlogom ima hrpu pozitivnih recenzija, ali najbolja stvar je koliko je trajna. Mislim da su u YSL-u izumili novo značenje vodootporne maskare. Ima nekoliko nijansi, od smeđe, plave pa do ljubičaste i crne. Ja sam veliki fan Yves Saint Laurent maskara općenito, i makar sam isprobala najnoviju, ova je dobar stari favorit no.1 😀

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Radical maskara

Iako sam je već prethodno nahvalila, mislim da sam vam dužna još par informacija i fotke za usporebu, zar ne? Prvo što moram reći jer da ćete uz nju kupiti i odstranjivač šminke s područja očiju – jer je ovo stvarno najbolja vodootporna maskara. Svakako nećete imati brige oko trepki cijeli dan/noć. Ipak se zato teže skida pa ako ne želite baš puno trljanja očiju s uobičajenim sredstvom za čišćenje lica, uložite u proizvod za skidanje vodootporne maskare. Meni ju je teško skinuti uz double cleansing (mlijeko za čišćenje + gel za čišćenje lica).

najbolja maskara notino hr

Drugi savjet je – manje je više. Kad ju tek otvorite, obavezno uklonite višak maskare s četkice jer ćete u par poteza lako pretjerati s količinom, a nakon toga jedini spas je druga četkica da lijepo razdvojite trepavice. Prvih mjesec dana preporučujem takvo nanošenje dok ne smanjite količinu maskare u tubi. Ovo pogotovo vrijedi za nas koje smo navikle da druge maskare moramo layerati. Sad ćete biti gotove u par poteza! 🙂

Često nas zanima i najbolja maskara za uvijanje trepavica, no preporučujem vam uvijač za trepavice jer će tako svaka maskara bolje izgledati. Uvijač koristim već godinama i nemam problema s opadanjem trepavice, samo ih nemojte stisnuti baš pri korijenu ili olabavite stisak osjećate da prejako vučete trepke. Thank me later!

Ova YSL maskara je također mnogima favorit, a potvrdit će vam to broj pozitivnih recenzija na Notino webshopu (gdje ja naručujem skoro sve beauty proizvode). Sad vam je također na popustu, tako da znate što trebate raditi.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

×