Pratite me

Giorgio Armani – My Way parfem  | RECENZIJA

Giorgio Armani – My Way parfem | RECENZIJA

  • 31 listopada, 2020
  • by

Opojan miris posebne žene – tako bih na prvu opisala novi Armani My Way parfem. No iza njega se krije toliko toga da ću se ipak morati malo raspisati! Meni je ovo miris onih samouvjerenih žena koje se nose s elegancijom i snagom, sigurne u sebe i svoje mjesto na ovom svijetu. A takav je i sam My Way, cvjetno-drvenasti miris koji će trajati satima. Note vanilije, jasmina, naranče, bergamota, cedra, mošusa – jedan prekrasan koktel koji svakom minutom otkriva nešto drugo i stapa se sa ženom koja ga nosi na poseban način. Romantiziram, ali on to zaslužuje. Nastavite čitati za moje potpune dojmove jer je novi Giorgio Armani parfem My Way zaista poseban.

Nisam ljubiteljica onih uobičajenih parfema već konstantno tražim unikatne parfeme zbog kojih će se ljudi oko vas zapitati po čemu to mirišete, zbog kojih ćete zapamtiti jednu cijelu etapu života u koju ćete uroniti kada ga opet osjetite, godinama nakon. Bilo da ste gradska žena ili ona koja voli putovati i boraviti u prirodi, My Way stvoren je za svaku od nas. Iz Armanija tvrde da je ovo miris za pustolovke i neovisne žene bez predrasuda, a ja pozdravljam razvoj svake od nas u tom smjeru. Tim više što je bočica punjiva, dok je sam parfem napravljen u skladu s principima održivosti o kojima ću nešto više reći ispod u tekstu.

Giorgio Armani My Way parfem – pomno osmišljena priča

Obožavam svaki korak velikih brendova u održivom smjeru koji potiču ostale na brigu o prirodi i našem planetu. Zato mi je osim samog mirisa odlično osmišljeno njegovo pakiranje. Poklopac plave boje simbolizira Zemlju koja nas sve povezuje, a s obzirom da sam ja po horoskopu zemljani znak (djevica) tim više me oduševio dizajn. Zlatni prsten na poklopcu pak predstavlja putovanje svakog pojedinca.

armani parfem my way notino hr

Miris je elegantan, cvjetni s naznakama citrusa i lagano balansiran drvenastim notama kako cvijeće ne bi preuzelo čitav dojam. Ja ga zamišljam kao savršen miris koji bi se osjetio iza nas kada bismo gurnule glavu kroz prozor vlaka i uživale u vjetru. Značaj u samom nazivu i filozofiji parfema također me dobio na prvu, a potiče otvorenost prema novim iskustvima i povezanost s drugima. Ovo je parfem uz koji gradimo karakter i nosimo se sa svime što nam život servira bez kolebanja. No vratimo se na miris..

Rijetke su žene koje mogu iznositi miris jasmina. Također ga je važno dozirati kako ne bi preuzeo svojim snažnim notama. Preporučila bih jedan “špric” parfema na unutrašnjost zapešća, s kojega ćemo parfem nanijeti i iza uha. Sasvim dovoljno, profinjeno i snažno. Nemojte se zaletiti sa špricanjem ovog parfema, budite samouvjerene uz “manje je više” i živite život dok mirišete na ovaj čudesan miris. Mantra Armani My Way parfema je “I Am What I Live” i mislim da bismo se svakim nanošenjem ovog parfema mogle podsjetiti da taj dan živimo više po svojim pravilima, i otvorenog duha!

Ukoliko niste uvijek za jake parfeme, preporučujem da prvo isprobate tester My Way-a. Također, Giorgio Armani parfemi nekima serviraju “ili voliš ili mrziš” situacija, no mislim da je to onaj “bold statement” kakav se ističe! Cijena

Poticanje održivosti i načela zaštite prirode

Čak više od samog parfema cijenim pokret na bolje koji je Armani brend pokrenuo s My Way parfemom. Bočica parfema je punjiva što pomaže u borbi protiv zagađenja okoliša, dok odvojeno možete kupiti punjenje parfema od 150 ml što ujedno štedi novac i smanjuje otpadne materijale. Kutija parfema dolazi bez celofana i napravljena je od recikliranih materijala (i onih koji se mogu reciklirati), dok su sastojci nabavljeni ekološki prihvatljivim putem.

giorgio armani my way recenzija notino hr

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

×