Pratite me

Recenzija – Gifteraj Aloe vera prirodna krema za ruke

Recenzija – Gifteraj Aloe vera prirodna krema za ruke

  • 18 ožujka, 2018
  • by

Nakon prethodne recenzije Melemko balzama za usne iz Gifteraja, ovaj puta vam pišem o još jednom odličnom proizvodu – Aloe vera kremi za ruke na bazi prirodnih sastojaka. Krema za ruke je must-have proizvod zapravo tijekom čitave godine. Ja stoga uvijek biram da proizvodi koje često nanosim na kožu budu što prirodniji i kvalitetniji. Aloe vera krema za ruke stoga je idealna za očuvanje zdrave i mlade kože ruku jer one također najbrže stare.

Gifteraj je relativno nov brand prirodne kozmetike koji proizvodi sjajne proizvode na bazi prirodnih sastojaka. Uz to, proizvode je moguće personalizirati te su za svaki proizvod dostupni određeni mirisi i boje koje se mogu izabrati. Narudžbe se tako pripremaju u manjim količinama i osiguravaju bolju kvalitetu ručno rađenih formulacija i samih finalnih proizvoda.

Krema za ruke jedan je od proizvoda bez kojih ne mogu i osjećam se pod blagim stresom kada je nemam u torbici. Jednostavno obožavam kremu za ruke i ne mogu podnijeti kada su mi ruke grube teksture ili se vide isušeni dijelovi. Osim toga, njega ruku obavezna je kod svih koji učestalo peru ruke, peru suđe ili su im ruke često u vodi. Otkrit ću vam i jedan trik, trljanje ruku s ručnikom kako bismo ih osušili dodatno oštećuje kožu ruku. Probajte ih u zamjenu lagano natapkati ručnikom ili papirima za brisanje/sušenje ruku.

Gifteraj Aloe vera prirodna krema za ruke

aloe vera krema gifteraj

Mislim da sam dovoljno naglasila koliko je krema za ruke važna. Ljeti nas štiti od isušivanja od sunca, vjetra i morske soli, a zimi od hladnoće i suhog zraka u prostorijama. Ukoliko je moguće da krema bude na bazi prirodnih sastojaka, dodatno ćete si olakšati. Prirodniji sastojci ne samo da bolje njeguju ruke već si osiguravamo kvalitetne i zdrave sastojke za razliku od brojnih štetnih kemikalija koje se mogu nalaziti u konvencionalnim kremama. Tako nam kroz kožu u organizam ne ulaze štetne tvari i možemo biti sigurni.

Sastav i djelovanje

Aloe vera krema iz Gifteraja sadrži odlične prirodne sastojke s bademovim uljem i aloe verom u glavnoj ulozi. Ukoliko niste čitali moju prijašnju objavu o najboljim uljima za pojedine tipove kože, pročitati ga možete OVDJE. Tamo ćete vidjeti koliko je bademovo ulje svestrano i može se koristiti kod raznih tipova kože. Idealno je pak za njegu kože tijela i dubinski hrani isušene dijelove te pruža ravnotežu. Bademovo ulje sam prije koristila i samo za njegu kože tijela, tako da mi ga je bilo veoma drago vidjeti u ovoj kremici.

gifteraj aloe vera krema recenzija

Aloe vera je također jedna od omiljenih biljaka za ljepotu, a može se koristiti za razne potrebe. Pruža umirujuće djelovanje te hidratizira kožu bez masnog traga, dok u ovom slučaju savršeno djeluje uz bademovo ulje. Najčešći je sastojak prirodnih proizvoda za osjetljivu i reaktivnu kožu zbog svog blagog djelovanja.

Dubinska njega i djelovanje kreme očuvani su zbog hladnog procesa izrade te kvalitetnih sastojaka. Osim toga, krema sadrži aktivne komponente za elasticitet i hidrataciju koji pridonose zdravlju kože ruku.

Tekstura i miris

gifteraj aloe vera krema

Aloe vera krema je veoma lagane formulacije i brzo se upija, što ju čini idealnom ako ne volite mastan trag ili dugo zadržavanje kreme na rukama. Tekstura je ugodna i svilenkasta, dodatno zbog hladnog procesa izrade. Oduševila sam se brzinom upijanja same kreme i ugodnom, a laganom teksturom nakon nanošenja.

gifteraj aloe vera krema za ruke

Miris kreme je poput i ostalih Gifteraj proizvoda moguće izabrati po želji, a ja sam se kao i kod Melemka odlučila na miris vanilije. Nažalost, s time da sam osobno osjetljiva na jake mirise, ovaj miris vanilije mi je bio odviše jak te sam kremu većinom “razrjeđivala”. Riječ je o kozmetičkom mirisu koji bi osjetljivim osobama mogao stvarati probleme te bih kod naručivanja svakako preporučila da napomenete korištenje manje mirisa u kremi.

Sve u svemu, djelovanje i tekstura kreme su odlični, a prirodan sastav mi se itekako dopao. Zbog možda malo prejakog mirisa, Aloe Vera kremu iz Gifteraja ne mogu koristiti samu već u kombinaciji s drugim neutralnim kremama. Kad bih odabirala kremu, definitivno bih zatražila manje mirisa. Također, nakon korištenja su mi nokti puno nahranjeniji i nema više suhe kože oko noktiju ili pojave nesretnih zanoktica! Više o proizvodima iz Gifteraja saznajte na njihovom Shop-u.

Ocjena 4/5.

gifteraj krema za ruke

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

×